Eines

Eines (5)

Dilluns, 01 Octubre 2012 12:54

Malwarebytes Anti-Malware

malwarebytesMalwarebytes Anti-Malware (MBAM) és un antiespies gratuït. que és capaç de detectar i elimiar programes espia, falsos antivirus i tot tipus de malware i spyware no detectat pels antivirus tradicionals.

Enllaç

Dilluns, 01 Octubre 2012 12:54

Italc

italc

Italc és un programa que permet monitoritzar tots els equips que pertanyen a una xarxa, cosa idel per a les aules d’informàtica dels centres educatius. El professor pot supervisar i monitoritzar el treball dels alumnes, iniciar i apagar equips, bloquejar-los, realitzar funcions de xat, utilitzar escriptoris remots i compartir la seva pantalla amb els alumnes.

Enllaç

Dilluns, 01 Octubre 2012 12:53

Gnucash, gestor de finances

gnucashGNUCash és un excel·lent programari de codi obert que permet portar la contabilitat, i que pot fer-se servir tant per comptes personals com empresarials.

És capaç de registrar des dels estalvis de la casa, l'efectiu disponible i els comptes bancaris, fins els comptes pendents de cobrament o que hem de pagar.

Enllaç

Dilluns, 01 Octubre 2012 12:53

Clam Antivirus

clamavClam AntiVirus es un conjunt d'eines anti-virus para UNIX. El principal objectiu d'aquest software és la integració amb servidors de correu.

Disposa d'un demoni multi-fil flexible i escalable, un escàner de línea de comandament, i una eina per a actualizació automàtica a través d'Internet.

Pàgina 1 de 2

logoajuntament   logo-punttic  logo-moodle