Dimecres, 10 Octubre 2012 11:57

Spotify, música en qualsevol moment

Valorar aquest article
(0 vots)

spotify-logo

Spotify és un programari propietari suec de flux de dades de música. Gràcies a un model d'igual a igual permet escoltar de forma instantània sense temps de descàrrega. Es poden fer cerques de temes musicals per artista, àlbum o llistes de reproducció creades pels propis usuaris.

Enllaç

 

L'usuari té accés a les pistes de diverses cases discogràfiques, tant multinacionals com segells independents, amb un llistat ampliat diàriament. Les pistes es poden trobar a través de recerca d'artistes, títols, àlbums, gèneres o any de publicació.

 

Els usuaris poden crear llistes de reproducció i compartir-les o editar-les juntament amb altres usuaris. A aquest efecte, la llista de reproducció pot, entre altres funcions, oferir un vincle, per a agregar a un correu electrònic o una finestra de missatgeria instantània. Si el beneficiari segueix l'enllaç, la llista de reproducció es descarregarà en el client Spotify del destinatari. Igual que els enllaços normals de la llista de reproducció es poden utilitzar els enllaços a tot arreu, com en pàgines web. Exactament el mateix es pot fer en les pistes individuals, que poden ser distribuïts arrossegant i soltant en diferents programes i pàgines web.

 

spotify

Més en aquesta categoria: Songirb, reproductor multimèdia lliure »

logoajuntament   logo-punttic  logo-moodle